ČOKOLADNE KOBASICE
Sastojci
- potrebno je
- 250 g keksa lomljenog
- 200 g tamne čokolade
- 150 g šećera
- 100 g putera
- 3 kom jaja
- 2 kašičice ruma
- 50 g badema
- 5o g pastacia
- 50 g suvog grožđa
- za posipati
-
po potrebi šećer u prahu
Priprema
-
1.
Umutiti jaja sa šećerom i kuvati na pari da se zgusne, dodati puter i čokoladu izlomljenu na kocke i miješati da se istopi i sve sjedini.
Ostaviti smjesu da se ohladi.
Bademe i pistacje popeći malo u suvoj tavi, ohladiti i isjeckati, suvo grožđe isjeći sitno pa sve pomiješati sa lomljenim keksom.
Suve sastojke sipati u smjesu od jaja i sve dobro izmiješati
- 2.
- 3.
-
1.
Nema komentara:
Objavi komentar